Selecteer een pagina

Nieuws

VISTA Traiteur: Week 48

Hierbij uw wekelijkse dosis Vista nieuws met deze week o.a. het nieuwe traiteur menu, nieuws over de pop-up, sinterklaas en kelder verkoop van ons oude servies!

Traiteur service

Binnen no-time op tafel gezet, heerlijke vista style gerechten die u alleen nog maar hoeft op te warmen of op bord te leggen. Menu prijs is € 47,50 p.p.

Het menu deze week… (Mocht u iets anders willen hebben? Laat het ons weten.)

 • Gemarineerde tonijn
  soja marshmallow | wakamé | kaffir
 • Bisque van kreeft
  gamba | prei | cognac room
  Optioneel: kreeft (€7,50 supplement pp)
 • Gebraden herten filet
  hete bliksem | hertenpeper | stoofpeer
  Optioneel: eendenlever om te bakken (€6,50 supplement pp)
 • Koffie
  chocolade | Baileys
Zin gekregen om aankomend weekend te genieten van Vista@home? Bestel dan via de bestel module op onze site of mail naar: bestelling@vistawillemstad.nl of telefonisch op 0168-852212

Bestellen is mogelijk tot 12:00u op de dag zelf, al gelang naar de voorraad. Op de dag zelf graag even bellen! Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag van 15:30 uur – 16:30 uur.

Sinterklaas Traiteur

Het weekend van 4, 5 en 6 december zullen wij uitpakken met de Vista klassiekers en… In dat weekend werken wij samen met Sinterklaas en dat heeft als grote voordeel dat alle pakketten bezorgd gaan worden!

Er wordt bezorgd in de volgende gemeentes:

 • Moerdijk, Roosendaal en Bergen op Zoom
 • Goeree Overflakkee
 • Hoeksche Waard
 • Barendrecht en Rhoon
 • Rotterdam Zuid

Zin gekregen om aankomend weekend te genieten van Vista@home?

Bestel dan via de bestel module op onze site of mail naar: bestelling@vistawillemstad.nl of telefonisch op 0168 – 852 212. Bestellen is mogelijk tot 12:00u op de dag zelf, al gelang naar de voorraad. Op de dag zelf graag even bellen! Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag van 15:30 uur – 16:30 uur.

Vista @ Van der Valk

Pop-up @ van der Valk Ridderkerk

Ook voor Vista pop-up hebben wij de aankomende weekenden nog plaatsen vrij. Wij serveren dit arrangement nog op zaterdag 21 en 28 november.
Daarna bekijken we, afhankelijk van de maatregelen, wanneer en of we dit verder voortzetten.

U checkt in en geniet van een 6 gangen gastronomisch menu in de Victoria lounge, u wordt ontvangen met de Vista cocktail, bij het menu serveren wij u een bijpassend wijn arrangement en tafelwater. U sluit het menu af met koffie/thee met zoetigheden. U slaapt daarna in een deluxe kamer en de volgende ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt. U kunt bij ons terecht voor diner op zaterdag en lunch op zondag.

U kunt rechtstreeks reserveren via:
sales@ridderkerk.valk.com of 0180-646910

Kelder verkoop servies

Door de afgelopen jaren heen hebben wij vele soorten servies aangeschaft. Nu wij tijd genoeg gehad hebben om alles uit te zoeken, hebben wij gemerkt dat we een flinke hoeveelheid borden niet meer gebruiken. Op onze Instagram zullen wij deze week enkele previews geven, heeft u dan iets moois gezien, geef dit gelijk door en u kunt het dan aankomend weekend bij ons afhalen. Leuk om te combineren met het traiteur menu!

Deel je borden op Instagram

Wij vinden het om leuk terug te zien hoe men thuis de borden dresseert. Daarom hebben wij een leuke actie in het leven geroepen: deel je borden. Deel een foto of filmpje van jouw gerechten op Instagram met #VistaTraiteur en maak kans op een fles champagne Ruinart bij uw volgende bezoek zodra wij weer open zijn!

VISTA Traiteur

Wijn en cadeaubonnen

Ad Bibendum fine wines uit België heeft een mooie actie opgezet om de horeca te steunen. Als u een wijnbestelling bij hun doet ontvangt u cadeaubonnen van ons! Bij een bestelling van €125,- krijgt u een voucher van €25,- en de waarde van uw voucher stijgt mee met de grootte van de bestelling! Klik hier om direct te bestellen.

Ook kunt u cadeaubonnen rechtstreeks bij ons bestellen om deze cadeau te doen aan uw familie of bijvoorbeeld uw medewerkers. Een prachtige attentie als gift tijdens de aankomende feestdagen. Wilt u hier meer info over bel of mail ons.

Wij hopen op korte termijn het bericht weer te krijgen dat de deuren weer open mogen, tot die tijd zullen wij u via Vista@Home Traiteur en het van der Valk eten-drinken-slapen arrangement te mogen voorzien van een mooie ervaring.

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag:

Ontvangst lunch 12:00 – 14:30
Ontvangst diner 17:30 – 20:30

Zondag:

Ontvangst lunch 12:00 – 14:45
Ontvangst diner 17:30 – 19:30

Adres en contact

Havenhoofd 2, 4797 SR Willemstad
0168 – 852 212
info@vistawillemstad.nl

Michelin 2022

Michelinster

2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023