
Menu
Een trip naar Frankrijk met een klassieke terrine, een vleugje Japan met een tataki van tonijn of een oosters kruid dat een crème volledig optrekt? Chef Van der Heijden zorgt er voor, steeds met zijn typische moderniteit. Mooi in balans en o zo plezierig om te degusteren. De sauzen en vinaigrettes waarmee hij de bereidingen afwerkt, tonen de hand van een talentvolle chef. — MICHELIN Gids

Koud en lauwwarm
Noordzeekrab & Langoustine
Krabsalade | appel | basilicum | avocado | langoustine
King fish
Kingfish tartaar en ceviche | wasabi | zee-egel | radijs | jalapeño
Coquille & Kaviaar
Coquille, geplet | 15gr. Oscietra kaviaar | knolselderij | dragon | kombu
Zeeuwse oester 0000
3st oester 0000 | komkommer | basilicum | passievrucht
Rund
Tartaar van rund | limoenblad | sambai | bieslook | paksoi
Paling & Ganzenlever
Mousse van ganzenlever | paling | bieten | sumac | ponzu
Pompoen
Diverse bereidingen | m’Hamsa | tijm | truffel | kastanje -v



Warm
Langoustines
Gebakken langoustines | wortel | tandoori | dashi | kaffir | bisque
Tarbot
Filet, gegrild | kalfssukade | ganzenlever | cantharellen
Zeebaars & Kaviaar
Filet, gebrand | 15gr. Oscietra kaviaar | saffraan | prei | venkel | beurre blanc
Dry-Aged Rund
Entrecote, geroosterd | schorseneren | aardappel | groene asperge | tijm jus
Supplement gebakken ganzenlever
Kalf
‘Crispy’ zwezerik | bloemkool | aardpeer | dukkah | vadouvan
Paddenstoelen
Ravioli’s | shii-take | salie | truffel | Parmezaan -v

Nagerecht
Kaas
Selectie van het Kaasatelier uit Oud-Gastel
Chocolade
Chocolade bereidingen | vanille | dragon | mascarpone
Peer
Verschillende bereidingen | soufflé | hazelnoot | honing | Dulce de Leche
Menu
Dessert uit het menu Frisheid van de Natuur



Vista Menu
Frisheid van de natuur
Menu volgens marktaanbod en seizoen, geserveerd als verrassingsmenu.
Dit menu serveren wij alleen voor de volledige tafel.
4 – gangen € 92,50 (uitsluitend lunch)
5 – gangen € 110,-
6 – gangen € 125,-
7 – gangen € 135,-
6- en 7-gangen menu te bestellen tot:
13:30 uur (lunch)
20:00 uur (diner)
Kaas i.p.v. dessert, € 10,- supplement
Menu Prestige
Menu met de meest exclusieve producten van het moment.
4 – gangen € 175,-
5 – gangen € 235,-
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel.
Met uw allergie kunnen wij rekening houden als deze 24 uur van tevoren bij ons
bekend is, een wijziging ter plaatse brengt een supplement met zich mee.
Uw smaakvoorkeur kunnen wij door de uitgebreide garnituren niet verwerken.
Wij sluiten de lunch af om 17:00 uur en het diner om uiterlijk 24:00 uur
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.
Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag:
Ontvangst lunch 12:00 – 14:30
Ontvangst diner 17:30 – 20:30
Zondag:
Ontvangst lunch 12:00 – 14:45
Ontvangst diner 17:30 – 19:30
Adres en contact
Havenhoofd 2, 4797 SR Willemstad
0168 – 852 212
info@vistawillemstad.nl
Michelinster
2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024
VISTA nieuwsbrief
Een paar keer per jaar versturen wij de VISTA nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vermelden wij de laatste ontwikkelingen, maar ook de veranderingen van ons menu. Meld u aan voor onze nieuwsbrief als u ook de laatste aanbiedingen en arrangementen wilt ontvangen.
