Selecteer een pagina

Nieuws

VISTA Traiteur:
The Christmas Edition

Het kabinet heeft eindelijk duidelijkheid geboden voor de horeca voor de Kerstdagen, hierdoor weten we wat er wel en niet mag en kunnen we gaan plannen voor de feestdagen.

Het wordt geen traditionele Kerst maar laat er ons, met de mogelijkheden die we hebben, toch een mooi eindejaar van maken. We moeten allen positief blijven en nadenken hoe we deze dagen toch bijzonder kunnen maken.

Uitkijken naar iets leuks kan daarbij helpen en daarom is er onze feestelijke ‘Christmas edition’ van de Vista@home box. Deze staat inmiddels online en is per vandaag te bestellen. Let op dat er een maximum aan het aantal menu’s zit die wij gaan maken. Wie het eerst komt…

Christmas Edition

Binnen no-time op tafel gezet, heerlijke VISTA-style gerechten die u alleen nog maar hoeft op te warmen of op bord te leggen. Het menu kost € 85 p.p. en is inclusief brood & boter en friandises.

Zin gekregen om met de Kerst te genieten van Vista@home? Bestel dan via de bestel module op onze site of mail naar: bestelling@vistawillemstad.nl of telefonisch op 0168-852212

 • Het menu is te bestellen tot en met 22 december;
 • Afhalen op 24,25 en 26 december tussen 14:30u – 16:00u
 • Bezorgen op 24,25 en 26 december tussen 14:30u – 17:00u

Champagne en wijn

Uiteraard mag een goed glas wijn en een champagne aperitief hierbij niet ontbreken, onze sommeliers hebben op een leuke manier een wijn arrangement hierbij verzonnen. Voor €30,- p.p. krijgt u als wijnarrangement voor 2 personen het volgende:

 • 0,375ltr Delot Champagne Brut
  (voor aperitief en 1e gang).
 • 0,375ltr 2018 Chablis 1er Cru Beauroy, Domaine Hamelin
  (voor 2e en 3e gang).
 • 0,375 ltr 2018 Chateau Tourelles, Lalande de Pomerol
  (voor het hoofdgerecht en evt kaas).

Als u andere formaten of andere wijnen wenst kunt u contact met ons opnemen.

Vista chefs@home

Wilt u tijdens de kerstdagen een van de chefs van Vista bij u thuis in de keuken hebben? Ook dat is mogelijk! 1e en 2e Kerstdag zijn deze in te huren om uw diner helemaal te koken voor u, zij nemen alles mee zodat u niets hoeft te doen. Er komt een gastheer/vrouw mee die het aperitief en de wijnen verzorgd en alles voor u afruimt.

Er wordt een 5 gangen all-in menu geserveerd op locatie, kosten hiervoor bedragen €275,- p.p. dit is evt. uit te breidden naar 6 gangen all-in, kosten bedragen dan €325,- p.p. all-in.

Wilt u meer info hierover neem dan contact met ons op.

Bezorgen

Er wordt bezorgd in de volgende gemeentes (bezorgkosten €3,50): Moerdijk, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goeree Overflakkee, Hoeksche Waard, Barendrecht, Rhoon en Rotterdam Zuid.

Vista Klassiekers

Door vele aanvraag hebben wij deze week besloten om voor de Vista klassiekers te gaan, gerechten die door de jaren heen veel gewaardeerd zijn en lange tijd op de menukaart gestaan hebben. Daarnaast wordt het menu wordt nu geserveerd inclusief brood, boter en friandises. Naast het 4-gangen menu keert ook de kreeft van de vorige lockdown periode terug op de menukaart of verwerkt in het menu als een extra gerecht!

En zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld wordt er dit weekend bezorgd!

Vista Gift-Box

Vista cadeaubon

Met het eindejaar in zicht wilt u misschien iemand verrassen en hem of haar een fantastische lunch of diner in ons restaurant cadeau doen. Wilt u een feestelijk verpakte bon die helemaal klaar is om onder de kerstboom te leggen, kunt u deze bij ons bestellen. U geeft aan welk menu of bedrag u hierop wenst en wij zorgen voor een waanzinnig uitziende giftbox met daarin de cadeaubon (extra kosten voor de giftbox bedragen €10,-).

Deel je borden op Instagram

Wij vinden het om leuk terug te zien hoe men thuis de borden dresseert. Daarom hebben wij een leuke actie in het leven geroepen: deel je borden. Deel een foto of filmpje van jouw gerechten op Instagram met #VistaTraiteur en maak kans op een fles champagne Ruinart bij uw volgende bezoek zodra wij weer open zijn!

VISTA Traiteur

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag:

Ontvangst lunch 12:00 – 14:30
Ontvangst diner 17:30 – 20:30

Zondag:

Ontvangst lunch 12:00 – 14:45
Ontvangst diner 17:30 – 19:30

Adres en contact

Havenhoofd 2, 4797 SR Willemstad
0168 – 852 212
info@vistawillemstad.nl

Michelin 2022

Michelinster

2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023