VISTA
Voorjaar
2017

VISTA Restaurant Food Bar - Willemstad

Je hoort het zo vaak om je heen … ‘de tijd vliegt’. Het afgelopen jaar hebben wij deze ervaring volop mogen beleven. Vista is inmiddels een jaar geopend en we kunnen gerust stellen dat het een hectisch en bevlogen jaar is geweest. Een jaar waarin onze droom een stevig fundament kreeg, een jaar dat voorbij vloog, maar tegelijkertijd een jaar waarin we de bevestiging kregen van onze keuze voor deze prachtige locatie.

Nu, een jaar na de grandioze opening, kunnen we maar één conclusie trekken. Dankzij u, dankzij onze medewerkers en ook niet te vergeten dankzij onze leveranciers, kijken we met een voldaan gevoel op alles terug. De passie waarmee we Vista begonnen, is alleen maar groter geworden. En nog iedere dag dat we geopend zijn, is er het vuur om u als gast dat speciale gevoel te geven. Het gevoel van ‘Ja, daarvoor kom ik speciaal naar Vista’.

Het eerste jaar is achter de rug. De tijd vloog. Maar we gaan niet op onze lauweren rusten. We leren nog steeds en die opgedane kennis passen we ook direct weer toe. Om u als gast ook de komende jaren bij ieder bezoek weer het ‘Vista gevoel’ te geven dat u verdient.

Namens het hele Vista team, bedankt voor alles!
Ingrid en Henrie van der Heijden

VISTA Restaurant Food Bar

Even voorstellen: Johan van Wijk

Toen we deze nieuwsbrief samenstelden, beseften Ingrid en ik ons dat wij u kennen en u ons en onze bedienende staf, maar dat een belangrijk deel van ons team eigenlijk altijd op de achtergrond functioneert. En dat terwijl zij zo ontzettend belangrijk zijn voor de compleetheid en de kwaliteit van Vista. U begrijpt het al, onze ‘witte brigade’. ’s Morgens om half 10 zijn de eersten al in de keuken te vinden voor de voorbereidingen van die dag. En, u mag het gerust weten, niet altijd al direct in aanwezigheid van de ‘Chef’.

Maar een Chef kan nog zoveel kwaliteit in huis hebben, hij staat of valt met de passie en vakkundigheid van zijn directe plaatsvervanger, de ‘Sous-chef’, de man of vrouw die de leiding heeft op de werkvloer in de keuken. Bij ons is dat Johan van Wijk. En Johan verdient het om eens op deze manier, in een nieuwsbrief voor al onze gasten, in het zonnetje te worden gezet. Want zijn rol in de keuken, sous-chef, motivator en stimulator van de soms wel 9-koppige brigade is van essentieel belang.

Na zijn studie aan Zadkine Horeca & Toerisme doorliep hij een lang en intensief opleidingstraject. Leerling kok bij de Rosmolen in Willemstad, stagiair bij Cees Helder in Rotterdam, zelfstandig kok bij Rosso in Rotterdam en uiteindelijk chef de partie bij Cap Ouest in Scheveningen. En hier hebben wij Johan ontmoet en waren we direct onder de indruk van zijn inzet en bevlogenheid.

Toen we ons dan ook wilden vestigen in Heinenoord, was Johan de eerste die we vroegen om bij ons terug te komen. En daar zei hij volmondig ‘Ja’ op. Niet alleen omdat hij, net zoals wij, toe was aan een nieuwe uitdaging, maar ook om een compleet andere reden.
De locatie van het restaurant, Hofweg 1 in Heinenoord, is namelijk Johans geboortehuis. Zijn oude woonhuis werd getransformeerd in restaurant ‘t Raadhuis en werd voor Johan dus opnieuw een ‘thuis’. Inmiddels is Johan al weer ruim 5 jaar de spil van de keukenbrigade. En het was dan ook vanzelfsprekend dat hij besloot om samen met ons ook de nieuwe uitdaging in Willemstad aan te gaan.

Als je hem vraagt naar zijn hobby’s, lacht hij. Naast voetbal hebben die toch allemaal wel met eten te maken. Zelf is hij nog steeds verliefd op de patisserie. Maar tegenwoordig vinden we hem ook steeds meer terug aan de roti: verantwoordelijk voor de vlees- en visbereidingen en de daarbij behorende sauzen.

Kortom, hij is de ruggengraat van ons keukenteam. Johan, hoewel het helemaal niet je karakter is, je verdient het om eens in het zonnetje te worden gezet. Bij deze!

Johan van Wijk
VISTA Buiten!

VISTA Buiten!

En om op de laatste woorden in ons stukje over Johan terug te komen… wanneer wilt u bij ons in het zonnetje worden gezet? Het voorjaar is begonnen en deze eerste lenteweek is al een perfecte aanloop naar de zomer. Voor ons aanleiding om onze terrassen weer helemaal op orde te brengen, zodat u kunt genieten van Vista Buiten!

Want natuurlijk zijn we er voor een perfect meer-gangen diner, of voor een uitgebreide lunch. Maar waarom niet eens met uw partner op ons zijterras genieten van een plateau of tijdens een zakelijke bespreking oesters of fingerfood bestellen? En daarbij hebben we vanzelfsprekend ook aan de kinderen gedacht. Wat dacht u van chicken fingers voor hen of een heerlijke pasta? Kortom, ons terras is er voor u, geniet ervan.

VISTA Restaurant Food Bar
VISTA Restaurant Food Bar - Willemstad

Jubileummenu

Natuurlijk we willen ons 1-jarig jubileum niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan. Om het samen met u te vieren, serveren wij van maandag 27 maart tot en met donderdag 13 april een 4-gangen menu voor slechts € 35,00 per persoon. Dit menu serveren wij op maandag t/m donderdag. Als u van deze aanbieding gebruik wil maken, kunt u hiervoor reserveren onder vermelding van ‘Jubileummenu’.

Openingstijden

Vista is iedere dag voor u geopend vanaf 12 uur ’s middags. Omdat we vooral ’s avonds veel gasten mogen ontvangen, raden wij u aan vooraf te reserveren. U kunt dit het gemakkelijkst doen door gebruik te maken van onze reserveringsmodule.

Op onze site vindt u ook de routebeschrijving. Voor grote groepen, of als u speciale wensen heeft, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Ons nummer is 0168 852 212.

VISTA
Restaurant
Food Bar

Havenhoofd 2, 4797 SR  Willemstad
Telefoon: 0168 - 852 212
Routebeschrijving

Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur

Contact
Vacatures
Reserveren

Heeft u vragen of wilt u reageren op een vacature? Stel dan uw vraag via ons contactformulier. Reserveren uitsluitend telefonisch of via het reserveringsformulier.

Reserveren bij VISTA Restaurant Food Bar