VISTA
Najaar-Winter
2017

VISTA Restaurant Food Bar - Willemstad

Inmiddels hebben we de ‘zomer’ achter ons gelaten en maken we ons weer op voor het komende najaar. Hierin willen we u weer verrassen met heerlijke wildgerechten, prachtige wijnarrangementen en vernieuwende culinaire creaties van ons team. En ook voor de winterperiode zijn we al druk bezig. Kerst is helemaal niet meer zo ver weg en in januari 2018 krijgt ons pand een nieuwe vloer.

VISTA Restaurant Food Bar

Nieuwe menukaart

Vanaf nu kunt u bij Vista weer genieten van de nieuwe menukaart. De frisse, zomerse smaken maken weer plaats voor robuuste wildgerechten en stevige sauzen. Wat natuurlijk niet verandert, is het hoge niveau van alle gerechten en van de bijpassende service! Naast het eerste wild op de nieuwe kaart kunt u ook de eerste najaarsgroenten verwachten, zoals bijvoorbeeld kervelwortel.

VISTA Najaar-Winter 2017

Kerstmis 2017

Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet is het weer zover, Kerstmis! De eerste reserveringen voor deze dagen zijn inmiddels al weer bij ons binnen. Ook dit jaar zijn wij geopend voor lunch en diner, tijdens de lunch serveren wij een 4 gangen menu voor slechts € 59,50 en tijdens het diner een 6 gangen menu voor € 79,50. Vanzelfsprekend kan bij de menu’s een bijpassend wijnarrangement worden besteld. Een kleine tip van de sluier in het menu lichten we alvast voor u op. Als hoofdgerecht serveren we dit jaar filet van reerug.

  • Voor reserveringen kunt u terecht op onze site of bel ons: 0168 – 852 212
  • Het kerstmenu serveren wij op 24 (diner), 25 en 26 december.
VISTA Restaurant Food Bar - Willemstad

Januari 2018

Zoals al kort vermeld in de inleiding wordt de complete vloer in Vista vervangen. Na langdurig onderzoek is er gebleken dat er tijdens de bouw van ons pand een fout is gemaakt in de constructie. Hierdoor is er vocht in de dekvloer terecht gekomen. Als gevolg hiervan is onze parketvloer aangetast en moet deze vervangen worden. U begrijpt dat dit een verbouwing is die veel tijd vergt. Wij zijn daarom in de periode van 31 december 2017 t/m 25 januari 2018 gesloten. Vanaf vrijdag 26 januari ontvangen wij u weer graag.

Vacatures

Zoals u weet, zijn wij 7 dagen per week geopend. Dus, met ongeveer 20 medewerkers in vaste dienst, zijn wij altijd wel op zoek naar versterking van onze brigades. Ook nu hebben wij vacatures in de keuken en in de bediening. Mocht u iemand weten of bijvoorbeeld in de familie iemand hebben die ons team wil komen versterken? Dan stellen wij het zeer op prijs om dat aan haar of hem door te geven! En als er iemand uit uw kennissen- of familiekring bij ons solliciteert en wordt aangenomen, bieden wij u, als beloning, daar een volledig verzorgde lunch voor 2 personen voor aan. (Spelregels; deze ‘actie’ vermelden bij sollicitatie, daadwerkelijk worden aangenomen en de proeftijd afmaken).

VISTA
Restaurant
Food Bar

Havenhoofd 2, 4797 SR  Willemstad
Telefoon: 0168 - 852 212
Routebeschrijving

Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur

Contact
Vacatures
Reserveren

Heeft u vragen of wilt u reageren op een vacature? Stel dan uw vraag via ons contactformulier. Reserveren uitsluitend telefonisch of via het reserveringsformulier.

Reserveren bij VISTA Restaurant Food Bar