Nog maar een jaar geleden schreven Ingrid en ik in de nieuwsbrief van dat najaar dat op 28 september de eerste paal was geslagen voor de bouw van Vista. Nu, net een jaar verder, schrijven we hier samen de nieuwsbrief voor het najaar 2016 en zijn we nog steeds onder de indruk van wat ons toen deed besluiten voor deze locatie, de weidsheid van alles om ons heen. En wat is het toch allemaal snel gegaan.

Moe maar super voldaan

Hoe vatten we die tussenliggende periode samen? Misschien, als we het ook op ons zelf mogen betrekken, ‘vermoeiend, maar volop voldoening gevend’. Zes maanden duurde de bouw van het pand en de realisatie van de inrichting. En de zes daaropvolgende maanden vormden voor ons het bewijs dat, dankzij u, onze droom werkelijkheid is geworden.

Zes maanden

18 maart 2016.

De eerste dag van een proefperiode die tot 24 maart duurde. Samen met u ontdekten ons team en wijzelf welke puntjes nog moesten worden aangescherpt en waar nog aanpassingen nodig waren. Gelukkig viel het allemaal wel mee. Het probleem met de ‘knallende’ kurken op onze flessen bruiswater was snel opgelost en dat scheelde een hoop gekruip over de vloer. Maar jullie hielpen ons overigens altijd mee zoeken! Het riviercruiseschip dat met volle lichten ook het restaurant in de schijnwerpers zette bij het aanmeren hebben we maar voor lief genomen. Iedereen was gewoon enthousiast, zowel over de locatie, de inrichting, de bediening en natuurlijk ook de keuken.

25 maart 2016.

De officiële openingsdag. Vanaf die dag tot nu toe mochten we 18.000 gasten verwelkomen. Van een kop koffie tot aan een 10-gangen diner, van een goed glas wijn aan de bar tot aan het verzorgen van een complete avond voor bedrijven, we hebben het in de afgelopen zes maanden allemaal mogen beleven. En allemaal tot uw grote tevredenheid.

Details

Natuurlijk zijn er nog details waar we aan werken. Als de gordijnen open zijn, en die houden we zoveel mogelijk open om u te laten genieten van het nog steeds spectaculaire uitzicht, is de akoestiek nog niet optimaal. Maar daar wordt aan gewerkt. En dat er soms nog gasten zijn die de automatische deur van de keuken aanzien voor de entree van de toiletten, nemen we gewoon voor lief! Maar als u nog tips voor verbeteringen heeft, we horen het graag.

Rest ons u allemaal te bedanken voor het vertrouwen dat u ons en ons team schonk tijdens de periode van de bouw van Vista en in de eerste zes maanden dat we nu geopend zijn. Onze ‘oude’ gasten weten ons nog steeds te vinden, dagelijks mogen we nieuwe gasten verwelkomen en zelfs onze zuiderburen maken steeds vaker een ritje naar Vista. Nogmaals, bedankt allemaal!

Tot ziens, tot Vista!

Ingrid en Henrie van der Heijden